A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 22. § (2)-(3) bekezdései, lehetőséget teremtenek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (továbbiakban: Egyetem) részére, hogy államtudományi, katonai és rendészeti képzési területre, nem önköltséges alapképzési szakokra – az Egyetem által meghatározott feltételek megléte esetén – sportösztöndíjas hallgatókat pótfelvételi alkalmával vegyen fel. Az Egyetem összeállította azt a feltételrendszert, melyet a sportösztöndíjak odaítélése esetén figyelembe kell venni.

Pótfelvételi esetén az alábbi szakokra lesz lehetőség jelentkezni 2023 július 28. és augusztus 6. között.

NKE ÁNTK – nemzetközi igazgatási ALA

NKE RTK – rendészeti igazgatási (biztonsági) ANA

NKE RTK – rendészeti (bevándorlási) ANA  /ide csak azok jelentkezhetnek, akik az alkalmassági vizsgálaton alkalmas minősítéssel rendelkeznek/

NKE RTK – rendészeti (határrendészeti rendőr) ANA /ide csak azok jelentkezhetnek, akik az alkalmassági vizsgálaton alkalmas minősítéssel rendelkeznek/

NKE RTK – rendészeti igazgatási (határrendészeti) ANA /csak hivatásosoknak/

NKE RTK – katasztrófavédelem (katasztrófavédelmi műveleti) ALA

A részletes pályázati felhívás az alábbi linken található:  https://www.uni-nke.hu/oktatas/sportosztondij

A Sportösztöndíj rendszer a 2023/2024. tanév általános felvételi eljárása során is elérhető. A jelentkezési határidő 2023. augusztus 7.

Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel az ösztöndíj rendszerrel kapcsolatban, kérem keressék Sárkányné Happ Patríciát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.