Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés indul a Testnevelési Egyetemen a Magyar Paralimpiai Bizottság közreműködésével. A továbbképzésre az MPB az Allianz Hungária Zrt. jóvoltából tandíj támogatási programot hirdet.

A 2022. szeptemberben induló új, prominens oktatókkal kialakított, gyakorlatorientált, két féléves Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés célja a szakemberek felkészítése a sajátos nevelési igényű és fogyatékossággal élők oktatására, nevelésére, sportolásuk támogatására.

A képzéssel kapcsolatos részletes információ a Testnevelés Egyetem honlapján található.

A Magyar Paralimpiai Bizottság tandíj támogatási programot hirdet a továbbképzés éves díja egy részének átvállalásával. A támogatásra való jelentkezés követelményei:

·        kitöltött támogatási kérelem,

·        önéletrajz,

·        motivációs levél és a

·        Testnevelési Egyetem által meghirdetett felvételi követelményeknek való megfelelés.

A jelentkezők közül az MPB által létrehozott bizottság választja ki, hogy ki részesülhet támogatásban.

Az MPB a támogatásban részesülőkkel tanulmányi szerződést köt, melynek keretében a támogatásban részesített hallgató a képzést követő években köteles részt venni a fogyatékos sportélet különböző programjaiban.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 15. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várják.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.