Klasszikus sprinten a férfiak mezőnyében 56 ország 138 versenyzője állt ma rajthoz. Kónya Ádám a 80-as, míg Lágler Kristóf a 92-es rajtszámmal indult.

Ádámnak sikerült 6 helyet javítania a rangsorolásához képest, így a 74. helyen végzett. Az elvárás az volt, hogy mindenképp előrébb végezzen, mint ahova rangsorolva volt, de titkon bíztam a top70-ben (60. hely közelében). Egyik lefelében egy kanyarban hozott egy rossz döntést, ami kb. 2 mp-be került, de ezen kívül még mindig kellett volna valahol 3mp-et találni a számunkra bravúros eredményhez. Jobban érezte magát a versenyen, mint a tegnapi 10km-es kvalifikációban, ami bíztató a következő versenyszámok tekintetében.

Kristóf a 99. helyet szerezte meg, pár helyet veszítve ezzel a rangsorhoz képest, viszont jóval megjavítva a 2 évvel ezelőtt Oberstdorfban elért eredményét.

Legközelebb február 26-án, Team Sprintben lehet a magyar fiúkért szurkolni.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.