Számos sportág mellett az alpesi sít is kipróbálhatják az érdeklődők a budapesti Nagy Sportágválasztón. A műanyag sípályát és a felszerelést idén is tagegyesületünk, a Babos Síklub biztosítja. Szepesi Bertold, alpesi szövetségi kapitány is kilátogatott pénteken a rendezvényre, és elmondása szerint a tanpályáján nyitástól zárásig lelkes kicsik és nagyobbak is kipróbálták, milyen felcsatolni egy sífelszerelést, és lesiklani a lejtőn. 

Köszönjük, hogy 2007. óta a Babos Síklub szakképzett síoktatói Babos Sándor klubvezető irányítása mellett népszerűsítik az alpesi sít, általuk sok-sok gyermek kapott lehetőséget arra, hogy a Nagy Sportágválasztón életük első lesiklását átélhessék. 

Erre szombaton is bárkinek lesz módja, aki kilátogat a rendezvény helyszínére, a Merkapt Sportközpontba (1106 Budapest, Maglódi út 12/A.). 9 és 17 óra között.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. További részletek: sportagvalaszto.hu

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.