Immáron 14. alkalommal rendezte meg szombaton a Vasas a Pasarét Síkupát, melyre csaknem 100-an neveztek. A szervezők részéről a cél elsősorban az volt, hogy lehetőséget biztosítsanak az indulóknak a síelés élvezetének átélésére egy családias síünnep keretében. 

Az eseményen azok a gyerekek indulhattak, akik még nem álltak rajthoz más síversenyeken pl. Hómenőkön vagy a Magyar Kupán. A rendezvény iránti óriási érdeklődést a magas résztvevői létszám is bizonyítja: mintegy 100 gyermek nevezett a versenyre. 

A legkisebb korcsoport képviselői 2020-ban, míg a legidősebbek 2013-ban születtek, közöttük éves bontásban a többi korcsoport indulói, fiúk és lányok külön kategóriában mutatkoztak be.

A versenynap végén következett a családi futam, ahol a szülők is megmérethették magukat, gyermekeikkel közösen, egy csapatban. Ez a szám idén is sok családot vonzott és jó versenyt hozott. A mini és gyerek kategóriában mindenki kapott az eredményhirdetésnél oklevelet és ajándékot, míg a dobogósok érmet és kupát is átvehettek.

A résztvevők egyöntetű véleménye az, hogy a szombati esemény egy nagyon jó hangulatú verseny volt a Pasaréti Síiskola szervezésében.

Képek: Réti Gerzson

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.