Kékesi Márton számára újabb alpesi síszezon ért véget, amely során jubileumi magyar bajnoki címet szerzett, és új egyéni legjobb FIS pontot ért el műlesiklásban, ám ami még fontosabb, tovább haladt a céljai felé. Olimpikon alpesi sízőnkkel készült interjú a dvtk.hu oldalon, ahol a 2023/2024-es idényéről beszélt a kihívásokkal teli felkészüléstől a versenyeken át, kitekintve jövő évi világbajnokságra és a 2026-os olimpiára is.

A cikkben Marci kiemelte, hogy sokat jelentett számára az az időszak, amikor egy olasz-nemzetközi csapattal készülhetett fel az idényre Svájcban, Saas-Fee síközpontban. Emellett beruházott egy síélező gépbe, melynek eredményeként a léceivel a kanyarokat jobban kivitelezi.

Elárulta azt is, hogy egy különleges felkérést is kapott a síszövetségtől: az ifjúsági olimpiára kísérte el a magyar csapatot szövetségi edzőként. Azért esett rá a választás, mivel ő az egyik legtapasztaltabb aktív versenyző, aki járt már Dél-Koreában olimpián, illetve az olimpiai mozgalomban is aktívan részt vállal.

Számára a szezon csúcspontja a Magyar Bajnokság volt, és hogy jubileumi tizedik alkalommal állhatott fel a dobogó tetejére a felnőtteknél. 

Hogy milyen eredményeket ért el a nemzetközi versenyeken és milyen célokkal indul neki a következő évadnak, arról a vele készült interjúban részletesen beszélt. A cikk itt elérhető.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.