Alelnököt választottak a tagok a Magyar Sí Szövetség szerda küldöttgyűlésén, miután a korábbi alelnök Illés Tamás lemondott posztjáról. Helyére titkos szavazással Dr. Vámos Attilát választották meg.

Az új alelnök közgazdasági és jogi végzettséggel rendelkezik, és sportszakjogász is. Dolgozott nemzetközi reklámügynökségeknél, a közigazgatásban, saját vállalkozásokban, és hét évig vezette a Publimont nevű közterületi médiatársaságot. 2018-ban a Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnökeként vállalt szerepet. Ezt megelőzően hét évig vezette a Magyar Országos Baseball és Softball Szövetséget. Ez idő alatt a MOB rendes tagja volt, valamint négy évig vezette a MOB jogi és etikai bizottságát. Sportszakmai és diplomáciai vonalon is rendelkezik tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel.

Öt gyermeke közül négyen versenyszerűen síeltek, nyertek versenyeket, magyar kupát, diákolimpiát, országos bajnoki címeket. Bár a versenysízést befejezték, ketten már síoktatóként is tevékenykednek gimnáziumi tanulmányaik mellett.

Dr. Vámos Attila megbízatása a tisztújító küldöttgyűlésig szól.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.