Ramsauban készültek a biatlon válogatott versenyzői Szőcs Emőke irányítása alatt. A kéthetes edzéssorozat hasznosnak bizonyult, melyről a szövetségi kapitány a következőket mondta:

"A második gleccser táboron vagyunk túl. Közel két hetet lehettünk havon ez alkalommal. Nagy szerencsénk volt az időjárással, a pályával. Ez egy nagyon tartalmas és fontos tábort jelentett a csapat számára. A munkánkban a legnagyobb hangsúly ezúttal a sífutásra tevődött. A cél az volt, hogy havon töltsünk minél több órát, és minél több kilométert tegyünk meg. A gleccser szintje 3000 méter magasan van, így természetesen az edzések terjedelme és intenzitása nagyon precízen ki lett számolva, és ütemezve minden versenyző részére. Szeretjük ezt a helyet, a csapat nagyon összetart, mindig jó a hangulat, számíthatunk egymásra, és együtt küzdünk az előre jutásért. Hálás és büszke vagyok, hogy ezekkel a versenyzőkkel dolgozhatok”.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.