Idén, hasonlóan az elmúlt évekhez, a nyári szezon utolsó edzőtáborát Planicára szerveztük, és ennek keretében rendeztük meg a Magyar Bajnokságot. A válogatott és utánpótlás versenyzők is együtt edzettek, majd vehettek részt a versenyen. 

Három sáncon, öt kategóriában tartottuk meg az OB versenyeit. Az időjárás kegyes volt hozzánk - nem úgy, mint tavaly, amikor a heves esőzés miatt az első nap után haza kellett mennünk, mert a sáncokat lezárták.

Csodálatos időben, kiváló síugró centrumban ugorhattak sportolóink. A válogatottak a nagy sáncon (K-125 m) mérték le tudásukat. Teljesítményük a téli versenyidőszakra történő felkészülésnek megfelelő. Utánpótlás versenyzőink a K-15 m-es és a K-41 m-es pályákon ugrottak. Rájuk még vár egy megmérettetés Kőszegen, ahol Egyesületünk új konténer öltözőket kap a várostól. Ezek átadását a kissánc versenyek (K-10, 20, 30 m) megrendezésével szeretnénk megünnepelni. 

Szerző: Szilágyi János

EREDMÉNYEK

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.