Pónya Sára remek lövészettel a 83. lett az antholzi világbajnokság női egyéni számában. Szőcs Emőke szövetségi kapitány a következőképpen értékelt:  

„Ismételten egy lövészet szempontjából nehéz nap volt a mai. A szél sem hagyta magát ezúttal sem, és nagy kihívás elé állította a versenyzőket.  Sára belövése sem volt akadálymentes, de jól megoldotta, és be tudtuk állítani a fegyvert.

 Az előző napokból látva a helyi fényviszonyok, és a szélmozgás hatását ezen a lőtéren, kiszámoltuk, hogy a szórást hogyan. milyen lehetséges irányba tudja mindez elmozdítani. Az előzetes kalkuláció nekünk bejött, és a lövészete jól sikerült.

Sára végig nagyon koncentrált tudott maradni, pedig neki juniorként a 15km nagyon hosszú verseny.

Mindössze két hibája volt a mai versenyen, és 83-ként ért célba. Nagyon biztató ez az eredmény. Azt gondolom, hogy élete első felnőtt világbajnokságán, juniorként megállta a helyét.”

VIDEÓINTERJÚ

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.