Rövidesen Budapestre érkezik Vörös Virág, aki hétfőn este szenvedett térdsérülést a lillehammeri síugró világkupa edzésén. A norvég orvosok a vizsgálatok után megállapították, hogy törés és súlyosabb sérülés nem történt.   

„Megnézte Virág itthoni orvosa a leleteket. A Norvégiában felállított diagnózis alapján sürgősségi beavatkozást nem igényel. Most szervezzük a hazautazását, majd azonnal újabb vizsgálatokra kerül sor a Sportkórházban. A norvég doktor szerint nem súlyos a sérülés, a lelet alapján keresztszalag-lazulása van, így várhatóan 2 hónapos rehabilitációs időszak elé néz” – osztotta meg a kedvező híreket Szentgyörgyi Zoltán a síszövetség főtitkára.

A 19 éves sportoló a síugró világkupa-sorozat lillehammeri állomásának első edzőugrásakor sérült meg, miután megbillent a levegőben, és a talajfogáskor elesett. A bal térde sérült meg, hordágyon vitték le a pályáról, majd az éjjel több vizsgálatot is elvégeztek rajta a kórházban.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.