A Vasas SC alpesi sízője remekelt a FIS szlalom versenyen az ausztriai Pass Thurn-on, ahol a 8. helyet szerezte meg a szezonbeli első verseny hétvégéjén.

„Nyár elején kezdtük a havas edzéseket Úry Bálinttal és Kékesi Mártonnal Tirolban, eddig 40 napot síeltünk, igazán remek körülmények között, világkupás versenyzők társaságában. A Pass Thurn-i FIS verseny előtt 3 napnál nem régebbi negatív PCR tesztet kellett felmutatni. Az összes versenyzőnek és az edzőiknek egy helyen volt a szállása. A pályára csak az előre regisztrált 108 női versenyző és edzőik mehettek fel, a minősített maszk viselése kötelező volt mindenki számára. Már nagyon vártam, hogy végre versenyezhessek, a rajtba magabiztosan álltam, és élveztem futamokat. Életem eddigi legjobb szlalom FIS pontját sikerült megszereznem az új pontrendszerben. Most újra havas edzések következnek, aztán jönnek a decemberi versenyek is” – nyilatkozta Zita.

További sikeres versenyzést kívánunk!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.