Maximális erőbefektetéssel edzenek válogatott biatlonosaink Ramsauban, ahol minden napjuk arról szól, hogy megfelelően felkészüljenek a januári versenyeikre. Napi 30-60 km sífutás, lövészettel, regenerálódás: a pályán nagyjából minden úgy zajlik, mint a korábbi években.

Azonban ez a szezon más, mint az eddigiek. De vajon, hogyan tervezhető? Erről és a felkészülés további részleteiről nyilatkozott két válogatott versenyzőnk, Pónya Sára és Panyik Dávid a Régió TV Esztergom riporterének. Biatlonosaink beszéltek a biatlon szezon kulisszatitkairól, valamint Panyik Dávid Covidból való kigyógyulásának folyamatáról, és visszatéréséről is. A riportból az is kiderül, hogy milyen tapasztalatokkal lettek gazdagabbak Ramsauban, ahol a legjobbakkal együtt edzhettek néhány héttel ezelőtt, és hogy hogyan lehet bejutni a biatlonos világ elitje közé.

A stúdióbeszélgetés 17:40-től tekinthető meg.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.