A „BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatot hirdet. A jelentkezési határidő: 2021. január 15.

 

Az alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából írja ki minden évben pályázatát. Újdonság, hogy 2021-ben először részt vehetnek a pályázaton állami finanszírozásban résztvevő sportolók is. (Őket havi 50.000 Ft támogatásban részesítik, a tanév ideje alatt, egészen a képzési ideje végéig.) 

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság, mint az Alapítvány stratégiai partnerei és főtámogatói, is aktívan részt vesznek a pályázati folyamatokban.

A pályázat benyújtásának feltételei:

  • olimpiai, vagy paralimpiai sportágban szerepel és a saját sportági szakszövetsége együttműködési megállapodást köt a "BOM a Magyar Sportért" Közhasznú Alapítvánnyal;
  • olimpiai, vagy paralimpiai kerettag vagy a pályázat évét követő legközelebbi olimpiai, illetve paralimpiai játékokon történő részvételre készül;
  • közép-, vagy felsőfokú iskolarendszerű (tanulói vagy hallgatói jogviszony keretében folytatott) vagy iskolarendszeren kívüli, közoktatási intézmény vagy akkreditált, nem állami fenntartású intézmény által nyújtott állami és tandíjköteles oktatásban, illetve képzésben vesz részt.

A pályázathoz csatolni kell az alábbi dokumentumokat:

  • Kitöltött pályázati adatlap (letölthető a www.bomalapitvany.hu és a www.olimpia.hu weboldalról)
  • A sportági szakszövetség indokolással, aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a szövetségi jogviszonyáról és az elért sporteredményről, főtitkári vagy elnöki javaslattal
  • Hallgatói igazolás (az oktatási intézmény aláírással és pecséttel ellátott hivatalos igazolása a képzésben való részvételről)
  • Amennyiben szociálisan rászoruló, ennek bemutatása.

A pályázat benyújtási határideje: 2021. január 15.

A pályázat benyújtásának módja: a pályázatot kizárólag postai úton várják a 1535 Budapest Pf. 769 címre.

 A pályázati anyagok letölthetők innen!

 

További információk a BOM Alapítvány weboldalán találhatók: www.bomalapitvany.hu

 

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.