Egy nagyon jó hangulatú, különleges Sífutó Diákolimpia Országos Döntője zajlott szerda este a Mátraszentistváni Síparkban, hiszen a lesiklópályán kialakított, kanyarokkal tarkított sífutó pályán teljesítették a versenyzők a megadott távokat. 

A különlegesség "faktort" emelte az a tény is, hogy este, a reflektorokkal kivilágított pályán versenyeztek a diákok, illetve, hogy a Covid-19 járvány miatt, szigorú szabályokat kellett betartaniuk nemcsak a versenyzőknek, de a lelkesen szurkoló szülőknek és a diákokat felkészítő pedagógusoknak is.

Az Északi Szakág egyesületei újra példásan összefogtak, hiszen a verseny szervezői-, rendezői önkénteseit ők biztosították. De több, korábbi sífutó versenyző is segítette a verseny színvonalas lebonyolítását.

Ezúton is köszönjük szépen a segítségüket csakúgy, mint a Mátraszentistváni Sípark dolgozóinak, akik vállalták a kihívást és befogadták a 89 sífutó versenyzőt 2021. március 10-e estéjén.

Szerző: Bereczki Brigitta 

EREDMÉNYEK

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.