Szeptemberben tartották a háromnapos Sportinno 4 konferenciát a Testnevelési Egyetemen és a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián, ahol a sport és az innováció volt a téma. A negyedik alkalommal megrendezett nemzetközileg is elismert eseményre 250 hazai és külföldi résztvevő regisztrált. A konferencia megnyitásán jelen volt Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is.

Olimpikon alpesi sízőnk, Kékesi Márton, valamint a Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter elnöke, Fehér Gyula is előadóként vett részt a 4. Sport és Innováció Nemzetközi Konferencián.

Fehér Gyula bemutatta klaszter és a Testnevelési Egyetemmel való együttműködés lehetőségeit, míg Kékesi Márton/Dr. Tállay András/ Dr. Lacza Zsombor workshop keretében ismertette “Az alpesi síversenyzők elülső keresztszalag szakadására hajlamosító tényezők műszeres kimutatása” témakörben végzett tudományos munkáját.

További képes beszámoló a klaszter honlapján található.

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.