Egy rendkívüli továbbképzés indult síoktatók számára a napokban a Normafa Síiskola tanpályáján. Az oktatást vezető Fábián Attila 20 éve foglalkozik a fogyatékkal élők síeltetésével és számtalan nemzetközi szintű versenyző szakmai felkészítését irányította. Ezúttal síoktatóknak tart képzéseket, melyek január 5-én folytatódnak, immáron havon.

Az első képzés alkalmával Attila segítségével ismerkedtek meg az oktatók a mozgáskorlátozottak síeltetésére alkalmas bobbal és annak használatával. A program létrejöttében szerepet játszott Dani Gyöngyi is, aki parasportolóként kiemelkedő eredményeit vívásban érte el, de síben is hosszú éveken át remekelt, 2010-ben kijutott a vancouver-i téli Olimpiára is.

A kezdeményezés célja, hogy felkészülten várhassák a képzésen résztvevők azokat a fogyatékkal élő kicsiket és nagyokat, akik szeretnék átélni a sízés élményét. Sok sikert kívánunk hozzá!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.