A DVTK sízője azon a sípályán versenyzett műlesiklásban, ahol 3 évvel ezelőtt megsérült. Ezúttal minkét futamot sikeresen teljesítette. 

„Az olimpiai szétlövés 7. versenyén vagyok túl, azaz már a 14. verseny futamon. Őszintén szólva nem vagyok kirobbanó energiával tele, sőt, de egy jó szlalom pálya mindig meghozza a kedvem. Nem a legjobb síelésemmel, de a legjobb tudásommal és rutinnal ma 2. lettem azon a pályán, amit sosem felejtek el. Hisz anno ez a pálya fektetett le a földre hónapokra. Élvezem ezt a szezont és érzem, hogy sok van még bennem, de most csak szinte versenyzéssel telik el a periódus. Most mar csak túl szeretnék lenni a szétlövéses időszakon, és ha én megyek az olimpiára, akkor egy kiérdemelt pihenés után elkezdek élvezettel edzeni, hogy az olimpián teljes energiával tudjam a legjobb formámat hozni” – mondta Kékesi Márton.

 

Ugyanezen a versenyen Úry Bálint az 5. helyen végzett.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.