A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark lesz a helyszíne az MVM Magyar Kupa versenysorozat következő fordulójának, melyet február 13-án, vasárnap rendez meg a FreeRide Club.

Az MVM Magyar Kupa soron következő versenyén műlesiklásban indulnak az alpesi sízők: az U6-os gyermekektől a Masters V. kategóriás „örök fiatalokig” valamennyi korcsoport érdekelt lesz.

Sátoraljaújhelyen az 50-es években indult a síélet, a hegyen kialakított sípálya valaha úttörő olimpiáknak, tűleveleken rendezett versenyeknek és számos Magyar Kupa futamnak adott otthont, utoljára 2010-ben rendeztek páros MK- szlalomversenyt a műanyag pályán. 12 év után visszatér a versenysorozat a borsodi városba.

A kalandparkban a COVID-19 kapcsán a Magyarországon hatályos járványügyi rendelkezések és szabályok szigorú betartása mellett vesznek részt az indulók a versenyen.

A szervezők és a versenyzők a pekingi ötkarikás játékokon résztvevő olimpikonjainkat is buzdítják majd a helyszínen egy villámcsődülettel. Aznap ugyanis Kékesi Márton személyében magyar alpesi síző is érintett lesz az olimpiai küzdelmekben, a DVTK sportolója óriás-műlesiklásban versenyez majd.

Az MVM Magyar Kupa 5. fordulójának versenykiírása itt letölthető.

Az MVM Magyar Kupasorozat és a Magyar Sí Szövetség főszponzora:

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.