Alpesi sízőink műlesiklásban vágtak neki az EYOF keddi versenynapjának. Reggel a fiúk kezdték a sort: Trunk Tamás a 10., Úry Bálint a 11., míg Hozmann Rudolf a 27. helyen végzett a 84 induló között. A lányoknál a 70 fős mezőnyben Kiss Anna a 42. helyen végzett.

Barbai Áron csapatvezető a következőképpen értékelt:

„Az első futamban jól mentek a fiúk, Tominak voltak kisebb hibái, de jó idővel fordult a 11. helyen, Bálint is szép menetet teljesített, és 8. helyen várta a fordítást. Rudi az elején nem találta a ritmust, de a végére szépen belejött, és ő is befért 26.-ként a 30-as fordításban. A másodikban mind a 3 fiú nagyon jó menetet produkált, Bálintnak kétszer hibázott a laposon. Rudinak a dereka 10 perccel a második futam elött beállt, de egy gyors kezelés után sikerült egy jó menetet mennie nem 100%-os derékkal. A végén Tominak sikerült a Top 10, Bálint 11. lett és Rudi 27. Anna is bemutatkozott ma, az első futamban a pálya lapos szakaszának elején hibázott, és ezért a laposon nem tudta tartani a tempóját. De a pálya felső szakaszán nagyon jól síelt. A második futamban szintén a pálya meredekebb részen jól teljesített, viszont ismét a laposon csúszott be hiba”.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.