A korlátozások oldását követően biatlonosaink egyre többet edzenek közösen. De természetesen a vírus ellen minden előírást, szabályt betartanak.

„Május 1-et követően kezdtük el felkészülést. Mivel nekünk a biatlon versenyszezon a vírus miatti korlátozások előtt véget ért, így azt teljesnek tudhatjuk be. Sífutó versenyeink viszont sajnos elmaradtak. Most sokat tréningezünk a szabadban, rendszeresen összejárunk a válogatott versenyzőkkel, és halad a felkészülés” – nyilatkozta Szőcs Emőke, szövetségi kapitány.

Elárulta azt is, hogy külföldi edzőtábort egyelőre nem terveznek. Galyatetőn tudnak legközelebb táborozni, ami ebben az időszakban még megfelelő.

„ A csapat jelenleg is gyakran készül Galyatetőn, de a helyszínek között szerepel Esztergom, Budapesten a Városliget és Dobogókő. Alapállóképesség és a gyorserő fejlesztés szerepel a felkészülés fókuszában” – tette hozzá Szőcs Emőke.

 

Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi nyilatkozat.